Grenland Freestyle Klubb

Freestyle er en populær skisport som omfatter flere ulike grener. Alle vet at fysisk aktivitet er viktig for å holde seg sunn. Fysisk aktivitet sammen med andre bidrar dessuten til samhold og fellesskap, noe vi alle trenger.

Grenland Freestyle Klubb ble stiftet sommeren 2008, med hovedfokus på jibbing. Klubben ble startet for å etablere og bygge opp et trygt miljø for utøverne, og klubben er registrert i Norges Idrettsforbund. Mange av aktivitetene våre er rettet mot barn og unge, som kan utøve sport sammen med andre. Jibbing er utfordrende og morsomt, og har virkelig slått an blant unge. Klubben holder til i Siljan, og aktivitetene er tilpasset alle nivåer.

Mange planer

Bakgrunnen for etableringen av klubben var at mange unge etterspurte en klubb for jibbere. Når barn og unge kan jibbe sammen, blir det ekstra morsomt. De kan lære av hverandre, og bruke fritiden til noe fornuftig. Jibbing er herlig aktivitet i frisk luft. Vi hadde et ønske om å styrke sporten, som er i rask vekst over hele landet.

Ved å bygge vannhopp, er det også mulig å trene om sommeren. Et annet alternativ er trening i fritidsparken i Skien. Sommertrening bidrar til at jibbing kan bli en helårsaktivitet.

Fysisk aktivitet som fenger

Mange ungdommer er lite aktive, spesielt om vinteren. Vi jobber for å få flere ut i aktivitet, hele året. Kanskje vi kan fenge ungdommer som leter etter noe spennende å drive med, for jibbing er mye mer spennende enn vanlig langrenn eller alpint. Her får du utfordret deg selv på nye måter. Vi er åpne for barn og unge fra Grenlandsområdet, og vi kan tilby et sosialt og trygt miljø. Vi vet at det kan være vanskelig å motivere seg til å trene om vinteren, og at mange andre idretter tar pause om vinteren. Jibbing passer for deg som elsker skateboard, og det passer også for deg som hater å gå på ski. La oss vise deg at ski kan være gøy. Du trenger ingen erfaring for å bli med i klubben. Hvis du har erfaring, skal du heller ikke nøle med å melde deg inn, for vi tar imot både nybegynnere og erfarne. Det er en fordel at du kan å stå på ski, men du trenger ikke å være en ekspert.

Lær om jibbing og freestyle

På denne nettsiden finner du noen artikler om jibbing og andre former for fristilkjøring. Kanskje du er ukjent med denne sporten, og har lyst til å lære mer? Da håper vi denne nettsiden hjelper deg. Jibbing er, enkelt sagt, en sport der du benytter deg av ulike elementer i terrenget. Disse elementene kan være kunstige eller naturlige, og når du jibber, gjør du hopp og triks ved hjelp av disse elementene. Du kan hoppe og skli på rails og bokser. Stadig flere skisentre tilbyr jibbing som en del av aktivitetene sine, og de har egne løyper tilpasset jibbere.

Hvis du er lei av å kjøre forlengs på ski, er det bare å ta kontakt. Vi lærer deg å stå baklengs på ski, og hoppe og skli på rails. Hvis du vil vite mer om jibbing enn det du finner på denne nettsiden, kan du søke opp videoer på nettet. Der viser de beste jibberne deg hvor morsom denne sporten er. Men du trenger selvsagt ikke å satse på en profesjonell karriere som jibber for å ta kontakt med klubben vår, for jibbing er også en fin treningsform og en morsom hobby. Velkommen til spennende aktiviteter i et trivelig miljø.

Privacy Policy